Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Duplaüveges réz képkeret

8.900 Ft
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Az utolsó darabokat csípheted el ezekből a kézzel készült duplaüvegű képkeret kreatív felhasználásra. Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, egy szívünknek kedves gyermekrajz, egy emlékezetes koncertjegy vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban. Jól néznek ki önállóan is a falon, de a legjobban talán csoportban szeretnek lenni különböző méretben és formában egymás mellett.
 

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, a nagymama receptje vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban.

Tanúsítvány

Minden képkeretünk Indiában készül, és a Nkuku etikus európai vállalkozáson keresztül kerül hozzánk. Ez a szervezet garantálja a folyamatok teljes átláthatóságát és azt, hogy az így velünk együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak a termékek.