Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

KAWECO gél rollertoll, fém házzal

29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)

Limitált kiadású elegáns KAWECO fém rollertoll teljes fém házzal, antracit színben. Az 1883-ban alapított Kaweco egyik büszkesége ez a rollertoll. Rendkívül lágy az írásérzete, már-már megközelíti a töltőtollakét. Menetes záródású kupakkal, ezüst színű acél tollheggyel és fém tollházzal. Választhatod még fekete és nyers alumínium változatban is. Vonalvastagság: 0,7mm (fine). Jól kombinálható az YKRA tolltartókkal és Emilio Braga színes füzetekkel. A tollba illő cserebetétet itt találod.

MÉRET: 105 mm összecsukva és 135 mm használat közben. 

HOL KÉSZÜLT: Németországban, teljes fém házzal.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Mit érdemes tudni a Kaweco márkáról? A vállalat története egészen 1883-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Heinrich Koch és Rudolph Weber megalapították a "Heidelberger Federhalterfabrik" nevű vállalatot Heidelbergben, Németországban. A Kaweco név az 1900-as évek elején vált híressé, amikor az "Koch, Weber & Co." nevű cég új nevet választott: "KAWECO", ami a "Koch, Weber & Co." rövidítése volt.

Ez a mára már több, mint 140 éves márka neve fogalom a papír-írószer kategóriában. Hosszú történelmével és ikonikus termékeivel nagy hatással volt az írószeripar fejlődésére. Sok terméke, mint pl. a nálunk is kapható SPORT széria az egyik legjelentősebb és legismertebb találmánya. Ez a kis méretű, kompakt toll forma a mai napig elérhető több fajta írószerben, mint például töltőtollakban, golyóstollakban. Képzeld csak el, hogy az 1910-es években, amikor ezeket a kompakt, zsebre rakható formákat feltalálta a Kaweco, ezek a fajta íróeszközök mennyire számíthattak innovatívnak. Akkoriban a töltőtollak általában hosszú és elegáns tolltesttel rendelkeztek. A Kaweco szintén az egyik első cég volt, amely alumíniumból készült töltőtollakat kínált a piacon. Az alumíniumból készült tolltestek könnyűek és ellenállóak voltak, ami új dimenziót adott az íróeszközök tervezésének és teljesítményének.