Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Virágvíz, kakukkfű, 100ml

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

Mélytisztító és erőteljes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett antivirális, gombaölő, és görcsoldó tulajdonságokkal bír, ezért ajánljuk bőrfertőzések kezelésére, acne, rovarcsípések esetén. A normál bőrtől a zsíros bőrig a kakukkfű hidrolátum a bőrhöz hasonló pH értéke miatt alkalmas bőrápolásra, a tág pórusok összehúzására. Fájdalomcsillapító hatása révén segíthet csökkenteni a kisebb fájdalmakat és gyulladásokat, illetve enyhíti az izomgörcsöket.  
 

MÉRETEI
100ml. 

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban vegyszermentes gyógynövénykertben termesztett, bio minősítésű kakukkfűből.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország. Szomód. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menüpont alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

TESTPERMET ÉS ARCPERMET: Frissítő, és hatékony baktárium, vírus és gombaölő. Hatékony gyógyír rovarcsípések és bőrfertőzések esetén. Közvetlenül fújhatod a bőrre a spray-s adagolófej segítségével, vagy készíts vele borogatást. Egy textilruhát meleg vízzel vizezz be, csavard ki, és alaposan fújd be a virágvízzel. Tedd a kezelni kívánt területre és pihentesd rajta!

 

Történet

Mi az a zöld kis logó és hogyan kerül minden csomagolásra?
Minden Szomódról érkező virágvíz tanúsítottan BIO minősítésű. Közelről megismerve a hidrolátumot készítő házaspár munkáját, azt kell mondjuk, több van e mögött a minősítés mögött, mint a szokásos logó. Egy sajátos és követendő hozzáállás.

Miért bio és mit jelent ez a készítők számára?
Amikor Nóriban és Józsiban megfogalmazódott a gondolat, hogy gyógynövényeket termesszenek, elhatározták, hogy mindenképp vegyszermentes környezetben szeretnénk termelni azokat. A biotermesztéssel szeretnének hozzájárulni a fenntartható fejlődéshez. Az e fajta gazdálkodás nem próbálja minden áron megváltoztatni a természetet. Csak olyan gyógynövényeket termesztenek a kertjükben, amik bírják azt a földet és azt a mikroklímát. Nem akarnak mesterségesen beavatkozni a természetes folyamatokba. Abban hisznek, hogy csak ez a fajta alkalmazkodásra, harmóniára törekvés az, mely során nélkülözhető a környezetterhelő anyagok használata. A folyamat következtében újra kialakul a természetes ökoszisztéma, melyben közelebbről megszemlélhető a természetben a lezajló körforgás, öngyógyító képesség. Józsi és Nóri abban hisznek, hogy az ő feladatuk egyszerűen annyi, hogy figyeljenek ezekre a képességekre és ezáltal minél kevesebbet ártsanak, avatkozzanak be. "Megpróbálunk, olyan növényeket termelni, melyek alkalmazkodóbbak, figyelünk a talajunkra, mely táplálja a növényeinket. Törekszünk megmutatni a természet sokszínűségét (fajok, fajták). Fontos, hogy megőrizzük az ökológiai sokféleséget, hiszen ez biztosítja a természet erős alapját, hívhatjuk ezt úgy is hogy LEHETŐSÉG!" - vallják.

Kapcsolódó termékek

NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)