Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Jose Gourmet pástétom válogatás

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Ez egy díszdobozos prémium pástétom válogatás, melyben 4 Jose Gourmet halpástétomot találsz. A Jose Gourmet egy olyan portugál konzerv márka, a magas minőséget kreatív módon ötvözi a hagyománnyal és a dizájnnal. Gondosan válogatott alapanyagokkal dolgoznak - egy autentikus, régi konzervgyárban - a csomagoláson található grafikákat pedig mind-mind neves portugál művészek készítették. Ínyenceknek tökéletes ajándék. A termékeik teljesen glutén-, tojás- és lisztmentesek, így az ételallergiások is bátran fogyaszthatják.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A csomag tartalma:
Szardínia pástétom, 75 g
Makréla pástétom, 75 g
Tonhal pástétom, 75 g
Csípős szardínia pástétom, 75 g

KÉSZÍTŐRŐL

Van az, amikor először a szemlélet és a hozzáállás nyer meg minket először és utána jön a minőségi teszt. A Jose Gourmet egy ilyen kisvállalkozás volt. A José névválasztás már egy okos választásnak tűnt. A héber eredetű José név jelentése „az, aki tovább bővít”. Ez lett a mi célunk is: anyagi és szellemi érték hozzáadása.

"Nem versenyzünk a versenytársakkal. Beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel őszinte kapcsolatot ápolunk. Aki elkötelezetten és felelősségteljesen termel, jó összetevőket választ és a tökéletességre törekszik, egyenlő elbírálást érdemel. A tisztességes kereskedelem iránt elkötelezett, igényes és érzékeny ügyfelekhez fordulunk – vagy ők jönnek hozzánk -; olyan emberek, akik nem elégednek meg kevesebbel, mint a legjobb." - vallják.

Gondosan választja ki termékei eredetét, majd azokat portugál tervezők színes illusztrációival díszíti. Termékeik egy autentikus portugál konzervgyárban készülnek, amely már évtizedek óta a legmagasabb minőségű halak feldolgozásával foglalkozik. Halkonzerveik hagyományos "előfőzési" módszerrel készülnek, kizárólag friss halakból, és szigorú kritériumok alapján gyártanak csak a szezonban, hogy a halakat a legjobb minőségben és ízben tarthassák számon.