Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Japán kések, TOJIRO

24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Kis méretű japán konyhai kés elsősorban kisebb méretű zöldségek, gyümölcsök vágásához. Hosszan tartó él, magas minőség, rozsdamentes, kemény pengecéllal. A penge 13 Chrome rozsdamentes acéllak burkolt VG-10 acélmag, amely egyszerre biztosítja a professzionális élességet és a könnyű karbantartást.

MÉRETEI: A penge hossza: 13cm, a kés teljes hossza: 25cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Pengeanyag 3 rétegű kobalt ötvözetű acél, belső réteg: 13 Chrome rozsdamentes acél. Markolat: magnólia fa, polipropilén gyanta baknival.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Típus
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT KARBANTARTÁS
Langyos vízzel, kézi mosogatást javaslunk. Mosogatógéphez nem alkalmas a kés. Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Érdemes szárazon és tisztán tartani két használat között. Ajánljuk időnként a pengét olajjal kezelni. 

KÉSZÍTŐRŐL

A TOJIRO filozófiája: művészi vágóeszközök és konyhai kiegészítők gyártása elérhető áron. Két esetben szoktunk Tojiro késeket ajánlani: mikor a vásárló már képzett a konyhában, illetve ha értékeli a művészi megmunkálást, anyagot és a legmagasabb japán szintű kivitelezést. Rendszeres élezés és karbantartás mellett viszont egy ilyen konyhai kiegészítő életre szóló társunkká válhat.

Videó