Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Japán kések, TOJIRO

26.500 Ft (20.866 Ft + ÁFA)

Kis méretű japán konyhai kés elsősorban kisebb méretű zöldségek, gyümölcsök vágásához. Hosszan tartó él, magas minőség, rozsdamentes, kemény pengecéllal. A penge 13 Chrome rozsdamentes acéllak burkolt VG-10 acélmag, amely egyszerre biztosítja a professzionális élességet és a könnyű karbantartást.

MÉRETEI: A penge hossza: 13cm, a kés teljes hossza: 25cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Pengeanyag 3 rétegű kobalt ötvözetű acél, belső réteg: 13 Chrome rozsdamentes acél. Markolat: magnólia fa, polipropilén gyanta baknival.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 4 db raktáron
Típus
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT KARBANTARTÁS
Langyos vízzel, kézi mosogatást javaslunk. Mosogatógéphez nem alkalmas a kés. Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Érdemes szárazon és tisztán tartani két használat között. Ajánljuk időnként a pengét olajjal kezelni. 

KÉSZÍTŐRŐL

A TOJIRO filozófiája: művészi vágóeszközök és konyhai kiegészítők gyártása elérhető áron. Két esetben szoktunk Tojiro késeket ajánlani: mikor a vásárló már képzett a konyhában, illetve ha értékeli a művészi megmunkálást, anyagot és a legmagasabb japán szintű kivitelezést. Rendszeres élezés és karbantartás mellett viszont egy ilyen konyhai kiegészítő életre szóló társunkká válhat.

Videó