Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI bögre, SAND, 325ml

12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)

HASAMI porcelán. Gyönyörű, egyszerű és funkcionális kerámia tányérok, bögrék és tálak Japánból. Miben rejlik a HASAMI porcelánok vonzereje? Természetes Amakusa kerámiakövekből és fazekas agyaggal kevert porcelánból készülnek, ami az ajkakon és a kezeken különleges texturált tapintást adnak. Sokkal letisztultabb és kifinomultabb, mint a cserépedény, mégis a hagyományos porcelánhoz képest kellemesen organikus érzeted ad a látványa és a tapintása. Végül, de nem utolsó sorban a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak, a praktikus tárolás érdekében. Használat közben pedig így lesz egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

MÉRETEI: ø85 × H72mm (325ml). A hasznos térfogata ~250ml.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikus tárolhatóak. Használat közben pedig így lesz egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Mosogatógép is moshatod és mikrohullámú sütőben használhatod.

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagaszaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Míg a hagyományos technikákat és dizájnt a mai napig alkalmazzák. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó