Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fonott tároló fa fedéllel

24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)

Ez a fonott kosár egy visszafogott megjelenésű, de nagyon is sokoldalú otthoni kiegészítő. Szolgálhat kisasztalként vagy éjjeliszekrényként, de erős fonott anyaga azt is lehetővé teszi, hogy ráülj. A kosár belsejében pedig elrejtheted a szennyest, a takarókat vagy épp a gyerekjátékokat. Ez a tároló két mesterember közös munkájának eredménye. Mihály, a kosárfonó a saját maga termesztette vesszőt használja alapanyagul. Az elkészült kosár ezután Sanyihoz kerül, aki minden egyes darabra tökéletesen illeszkedő fedelet esztergál.
 

MÉRETEI
kb. 38 cm x ⌀34 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Lakkozatlan, natúr fűzfavessző, és olajozott fenyőfa fedél.

HOL KÉSZÜLT
Vajdaságban, egy kis hazai vállalkozásnak hála, nevük itthon. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

Szolgálhat kisasztalként vagy éjjeliszekrényként, de erős fonott anyaga azt is lehetővé teszi, hogy ráülj. A kosár belsejében pedig elrejtheted a szennyest, a takarókat vagy épp a gyerekjátékokat.

Termékjellemzők

Adri és Bálint, ezeknek a tárgyaknak a megálmodója formatervezők. Ketten egy olyan vállalkozásban egyesültek, ahol a tárgyak átláthatóságára és arra törekednek, hogy azok a környéken fellelhető természetes alapanyagok felhasználásával készüljenek. Ilyenek a helyben kivágott gyümölcsfák, a saját termesztésű fűzfavessző és a fazekas agyag, ami évszázadok óta a különböző konyhai edények jól bevált alapanyaga. De nem csak így próbálják lerövidíteni és ezzel fenntarthatóbbá tenni tárgyaik ellátási láncát. A vajdasági Ada környékének hagyományaira, értékeire és szaktudására alapoznak és dolgoznak közösen különböző mesteremberekkel, biztosítva ezzel a mesterségek fennmaradását és erősítve bennük a megbecsülést. Miért pont Ada? Bálint itt született. A környékről jelentős az elvándorlás mértéke, mely Bálint elmesélése szerint nagyban meghatározza a közhangulatot. Adrival közös mélyen hisznek abban, hogy vállalkozásukon keresztül pozitív változásokat tudnak elindítani. A Vajdaság kézműves és kisipari hagyományaira támaszkodva szeretnék szélesíteni az ott élő mesteremberek lehetőségeit.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
itthon
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
itthon
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
itthon
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)