Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lapát és partvis szettben

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

Nem csak praktikus, hanem dekoratív is. Ezt a partvis és lapát szettet funkciójában azokhoz a szituációkhoz tervezték, ahol gyakran kell sepregetni, emiatt jó ha kéznél van. Kinézetre pedig az volt a cél, hogy olyan takarító eszközt készítsenek, amit nem kell eldugni, mert a lakás dísze is lehet. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantwerk az 1900-as évek második felében alapította vállalkozását. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. 
 

MÉRETEI
Hossza 90cm, szélessége 25cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott juharfa, fém lapát, kézzel készült partfis lószőrből.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Menny.:db

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírják le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A kefe rész tisztításának legjobb módja, ha kézmeleg vízbe mártjuk és amíg nedves, rázd ki és függeszd fel.

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
19.900 Ft
TISZTÍTÁS
5.950 Ft
TISZTÍTÁS
12.900 Ft