Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HAWS 'Bearwood Brook' locsolókanna

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, rövid kifolyócsöves, kerti HAWS locsolókanna 2 féle méretben, 4.5 és 9 literes változatban. Sárgarézből készült, levehető öntözőrózsával érkezik. Elsősorban teraszokhoz, kültéri cserepes növények öntözéséhez, kis és nagy kertekhez. Gyönyörű papírdobozban küldjük, így remek ajándék is lehet belőle. Tökéletes meglepetés bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Porfestett fém, sárgaréz, levehető öntözőrózsa.

HOL KÉSZÜLT: Angliában.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

A Haws Watering Cans-t 1886-ban alapították, és jelenleg a világ legrégebbi, még működő öntözőkanna gyártója. Számos más modell mellett még mindig gyártják az 1886-ból származó, szabadalmaztatott eredeti dizájnt. Ez a kanna is ilyen. A Haws öntözőkannák összetéveszthetetlen kialakításuk és kiemelkedő minőségük miatt nagyon népszerűek a kertészek körében. Minden kanna mai napig Angliában, Smethwickben, Birminghamben készül. Elkészítéséhez több, mint 200 lépés szükséges.