Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

HASAMI bögre, BLACK

12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)

Mi teszi különlegessé a HASAMI bögréket? Különleges, helyben bányászott agyag és porcelán egyedülálló keverékéből készül. Textúrája egyszerre primitív, mégis rendkívül különleges és kifinomult. A modern, minimalista formatervezés és a 400 éves Nagasaki keramikus hagyományok harmonikus elegyét képviseli. A bögre nemcsak kézben tartva, hanem belőle kortyolva is különleges élményt nyújt. A teljes HASAMI kollekció moduláris, így pl. a legkisebb méretű tányér tökéletesen illeszkedik a bögréhez és mint fedőként is használhatod.

HOL KÉSZÜLT: Hasami. Japán. Takuhiro Shinomoto tervezte.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A teljes HASAMI kollekció moduláris, vagyis a bögrék, tálak és tálcák egységes átmérőjűek, ettől könnyen egymásra rakhatóak és praktikusan tárolhatóak. Így lesz használat közben egy tányérból tálca vagy egy tálcából egy tál fedele. 

Pauza tanácsa

Használhatod mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is, de mi mégis kézi mosogatást javaslunk. 

KÉSZÍTŐRŐL

A Nagasaki prefektúrában található HASAMI 400 éves múltjával, Japán vezető fazekas régiója. Taku Shiinimoto, új elképzelést kölcsönzött ezeknek a hagyományoknak, és egy igazán innovatív, de hagyománytisztelő étkészletet készített modern csavarral.

Videó