Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyertyatartó tölgyből, sárgarézzel

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Imádjuk ezt az kerekded formáját, a tapintását ennek a tömör tölgyfából készült gyertyatartónak. Kézzel készült, így nincs belőlük két teljesen egyforma. Egyszerű és elegáns, egy pici sárgarézzel bolondítva. Méretben méhviasz vacsoragyertyáinkhoz, és a vékony ünnepi gyertyákhoz is ideális, köszönhetően dupla karimájú kialakításnak.
 

MÉRETEI
7,5cm x 8,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Tölgyfa és sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
Litvánia.

Menny.:db

Termék jellemzők

Az egyik legújabb felfedezettünk és kedvencük ez a pici, litván kisvállalkozás - Ovo Things. „Otthonokba és az ott élő embereknek készítünk tárgyakat. Olyan alapvető minőségi darabokat, amelyek támogatják a kevesebbet, de jobbat elvet, és az emberek mindennapi, otthoni rituáléihoz kapcsolódnak. Olyanokhoz, amikre sokszor luxusként tekintünk, bár lélekemelőek és feltöltenek." Minden megtervezett darabot korlátozott, kis mennyiségben gyártanak, épp annyit, amennyit Litvánia helyi forrásaiból, képzett helyi kézművesek közreműködésével el tudnak készíteni.

Pauza tanácsa

Tisztítása maximum enyhén nedves ronggyal.

Kapcsolódó termékek