Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Skandi eco kúpos gyertya - 5 szál

1.850 Ft (1.457 Ft + ÁFA)

Reggel, délben, este; kis vagy nagy alkalmakkor, egyedül vagy vendégséghez. Egyetlen tanácsunk sem lehet teljes gyertyák nélkül. 
Válassz alkalmi gyertyáink közül, kuckózz be és gyújts hangulatot! 
Minden gyertyánk a lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készült, és nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag, vagyis égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot. Egy csomag 5 szál gyertyát tartalmaz.
 

ÉGÉSI IDŐ
±13 óra. Kiemelkedően hosszú égési idő, hogy jó sokáig élvezd a fényüket.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% RSPO sztearin (növényi faggyú, fenntartható pálmaolajjal).

HOL KÉSZÜLT
Svédországban öntötték, egy dán gyertyakészítő családi vállalkozás, a Kunstindustrien közreműködésével. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-12-19

Pauza tanácsa

Elhelyezheted a vacsorasztalon, gyújtsd meg egy finom tea vagy kávé mellé, az otthonod kedvenc kuckós részében, egy jó könyv mellé, de akár az ablakban is jól mutat. Cseppmentesen, szépen, egyenletes lánggal hosszan ég.

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot, így hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Itt ajánlunk neked mellé egyet!

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx

 

Tanúsítvány

Nordic Ecolabel környezetvédelmi tanúsítvány


 

 

Skandi kúpos gyertyáink Nordic Ecolabelling címkével vannak ellátva, ami azt biztosítja, hogy az egyébként energia igénylő előállítási folyamatnál megújuló energiaforrásokat használtak a készítők. ISO 14024.


 

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Gyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.


 

Gyertya RSPO tanúsítvány.

 

A pálmaolaj élelmiszer és nem élelmiszer célú előállítása gyors növekedésen ment át az elmúlt húsz évben. A termelés növekedésével pusztuló esőerdők, kiírtott állatok, tönkretett bennszülött közösségek jellemzik az iparban általánosan használt pálmaolajat és annak ültetvényeit. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező termékek és így a tömb gyertyáink esetében biztosak lehetünk abban, hogy azok megfelelnek a Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztalt (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) szabályrendszerének, amely biztosítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.

Kapcsolódó termékek