Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Vékony gyertya alkalmakra- 10 szál

1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)

Egyedi karcsú formájában van a legnagyobb különlegessége. Minden gyertyánk a lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készült, és nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag, vagyis égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot. Lassan, cseppmentesen és gyönyörű lánggal ég. Egy csomag 10 szál gyertyát tartalmaz.
 

ÉGÉSI IDŐ
±2,5 óra

MIBŐL KÉSZÜLT
Paraffin, pamut kanóc.

HOL KÉSZÜLT
Dániában öntötték kézzel, egy kis családi vállalkozásban, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:csomag

Pauza tanácsa

Különleges alkalmakra, egy igazán különleges formájú gyertya.
Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Erre a célra kis üvegcséket, vagy a PaUZa választékában is elérhető pala tálcát ajánlunk.

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx

Tanúsítvány

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Gyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.

Kapcsolódó termékek