Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyertya a mindennapokra

2.200 Ft (1.732 Ft + ÁFA)

Egyetlen tanácsunk sem lehet teljes gyertyák nélkül, ha az otthoni lelassult pillanatokról van szó...konyhában, nappaliban, hálószobában, fürdőszobában. A lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készültek, kiemelkedően hosszú égési időt adnak és nincs bennük semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag, vagyis égetésük belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot. Gyújts hangulatot Te is gyakrabban gyertyáinkkal, akár egy egyszerű hétköznapi pillanathoz! 
 

MÉRETEK
15 cm hosszú és 5 cm átmérőjű

ÉGÉSI IDŐ
±42 óra, kiemelkedően hosszú égési idő, hogy jó sokáig élvezd a fényüket.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% RSPO sztearin (növényi faggyú, fenntartható pálmaolajjal), hogy közben még a lelkiismereted is jó legyen.

HOL KÉSZÜLT
Dániában öntötték kézzel, egy kis családi vállalkozásban, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Tömbgyertyáink égési idejét élvezheted a leghosszabb ideig, így azokat a mindennapi lelassult pillanatokhoz ajánljuk leginkább.

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot. Ezzel megakadályozod, hogy beleessen az elégett darabja a viaszba és hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Szépen, egyenletesen, cseppmentesen égnek, de mégis tanácsolunk számukra valamilyen alátétet. 

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx

Tanúsítvány

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Tömbgyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.


 

Gyertya RSPO tanúsítvány.

 

A pálmaolaj élelmiszer és nem élelmiszer célú előállítása gyors növekedésen ment át az elmúlt húsz évben. A termelés növekedésével pusztuló esőerdők, kiírtott állatok, tönkretett bennszülött közösségek jellemzik az iparban általánosan használt pálmaolajat és annak ültetvényeit. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező termékek és így a tömb gyertyáink esetében biztosak lehetünk abban, hogy azok megfelelnek a Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztalt (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) szabályrendszerének, amely biztosítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
800 Ft -tól (630 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
800 Ft (630 Ft + ÁFA)