Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró, FOLK, amber

31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)

Puha svéd gyapjú takaró északi hatású népi mintákkal, fehér, ámbrás és halványkék színben. 100%, helyben termelt svédországi gyapjúból. Egy svéd családi vállalkozástól, amelynek története egészen 1879-ig nyúlik vissza.

Ezek a típusú gyapjú takarók elfogytak. Legközelebb februárban kapunk belőle utánpótlást. A lenti ‘értesítő’ gombra kattintva lehetőséged van a megérkezésre feliratkozni.

MÉRETEI
200x130cm + rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.
 

Menny.:db

Termék jellemzők

Mint márka, a Klippan a fenntarthatóságot és az állatok jólétet helyezi működése középpontjába. Az elmúlt 5 évben több mint 50%-kal csökkentették a szövéshez szükséges energiát, ha használnak is műanyag csomagolást, azt csakis biológiailag lebomló formában teszik. Az összes gazdaság, akikkel együttdolgoznak, megfelel a legszigorúbb állatjóléti szabályoknak, a gyapjút csak környezetre ártalmatlan, NPEO-mentes mosószerekkel, és soha nem adnak hozzá fehérítőt. A Klippan egy svédországi, 1879 -ben alapított családi vállalkozás, ahol a termelés minden eleme a saját gyárukban készül, így a felett teljes kontrollt tudnak gyakorolni.

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)