Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró, cabin

22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)

100% gyapjú takaró, ami nem véletlenül kapta a 'Cabin' becenevet. Mikor megláttuk, egymásra néztünk és szinte egyszerre mondtuk mennyire faházba illő darab. Mesés kiegészítő egy időtlen kuckóhoz. Downings nevű tengerparti faluban, Írország Donegal nevű Atlanti óceáni partvidékén található McNutt textilüzeme, ahol a család több mint 60 éve gyártja gyapjú takaróit csakis a legjobb minőségű gyapjú felhasználásával, kiváló helyi kivitelezéssel kombinálva.

 

MÉRETEI
145 x 200cm, rojtokkal együtt.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Írország.

 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-16

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
6.700 Ft -tól (5.276 Ft + ÁFA)