Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró, alpaca

38.000 Ft (29.921 Ft + ÁFA)

Lágyabb, mint a kasmír és melegebb, mint a juh gyapja. A McNutt Alpaca kollekciója nulla % lanolint tartalmaz, így nem viszket tőle a bőr. Hipoallergén, tökéletes az egész család számára. A gyapjúra érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Puha alpakával és merinó gyapjúval szőtt klasszikus takaró, egy visszahúzódó, de kortalan színben és mintával. Downings nevű tengerparti faluban, Írország Donegal nevű Atlanti óceáni partvidékén található McNutt textilüzeme, ahol a család több mint 60 éve gyártja gyapjú takaróit csakis a legjobb minőségű gyapjú felhasználásával, kiváló helyi kivitelezéssel kombinálva.
 

MÉRETEI
200x145cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
50% alpaca 50% merino.

HOL KÉSZÜLT
Írország.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)