Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú sálkabát, beige

22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)

100% gyapjú 'sálkabát', zsebbel, a fázó kezek ellen. Hordhatod önmagában, vagy egy vékonyabb kabát tetején is. Így lesz belőle egy csapásra meleg téli kabát, de legalább annyira hasznos lehet hűvös irodába és otthonra is, azokhoz a bizonyos bekuckózós estékhez. :) Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Ajándékba is tökéletes. Kétféle színben.
 

MÉRETEI
60x170cm + rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% kiváló minőségű gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Termék jellemzők

A kabátok 100%-ban új-zélandi gyapjú fonalból készülnek. A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standardokat. A fonalak festése, a formatervezés, takarók kötése a Lapuan Kankurit saját szövőüzemében, Finnországban zajlik.

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
OTTHON
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
OTTHON
22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)