Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú sál, 2 féle színben

17.500 Ft (13.780 Ft + ÁFA)

Puha, meleg 100% gyapjú sál, melyből 60% kifejezetten merino gyapjú felhasználásával készül, hogy kellemes viselet legyen a nyaknak és ne szúrjon. A sál mulesing mentes gyapjú fonalból készül és a készítése megfelel a ÖKO-TEX tanúsítvány követelményeinek. 2 féle színben. Nézz szét a Lapuan Kankurit teljes kollekciója között!


MÉRETEI

20x160cm + rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT
60% merino gyapjú és 40% 'normál' gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.