Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Greenrococo RELAX fürdősó

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)

Terápiás fürdősó fenyő-levendula és eukaliptusz olajjal. Ásványi anyag tartalma az illóolajokkal szinergiában nyugtatja az elmét, segít a méreganyagok eltávolításában.  Stimulálja a nyirok- és vérkeringést, erősíti az immunrendszert, ellazítja a fáradt és fájó izmokat. Illata kámforos, fás, gyógynövényes. A magyar Greenrococo márkától. Üveges és papírzacskós változat közül választhatsz.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

KIKNEK AJÁNLJUK A FÜRDŐSÓ HASZNÁLATÁT?

  • Egy-egy megerőltető nap végén lazításképpen.
  • Sportolás vagy megerőltető fizikai munka utáni fürdősós fürdővel elkerülhető a több napig tartó izomláz.

HOGYAN HASZNÁLD A GREENROCOCO RELAX FÜRDŐSÓT?

  1. Tegyél egy maroknyi fürdősót a meleg fürdővízbe. Az ajánlott fürdési idő 15-20 perc.
  2. Várandósság és szoptatás esetén, mielőtt illóolajat tartalmazó készítményt használsz, kérjük konzultálj orvosoddal.

KÉSZÍTŐRŐL

A GREENROCOCO egy magyar micro vállalkozás. Natúrkozmetikumokat készít a pannonhalmi dombok között. Kriszti a saját kertjében termesztett gyógynövényeivel dolgozik, a többi alapanyagot pedig lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból szerzi be.

  • Termékei mentesek az alábbi káros összetevőktől: alumíniumsó, szilikon, paraffin, aceton, parabén, SLS, színezékek, szintetikus illatanyagok, ásványolaj alapú nyersanyagok, pálmaolaj.
  • SALVE balzsamunk kivételével csak vegán alapanyagokat tartalmaznak. 
  • Kozmetikumainkat kézzel és kis tételekben készítjük, hogy mindig frissek legyenek és minél tovább megőrizzék hatékonyságukat.
  • A Greenrococo márka nem egyszerűen csak egy natúrkozmetikai márka. Gazdag botanikai hagyományok, történetek és mesterségek örökösei és elbeszélői ők.
  • Céljuk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolás hétköznapjaiba emelje, használatukkal bőrünk visszanyerje egészséges ragyogását.
  • Arc- és testápolási termékeit úgy fejleszti, hogy használatuk RITUÁLÉVÁ válhasson a rohanó hétköznapokban. Minden érzékszervünket bevonva más legyen, mint egy többlépcsős termékfelvitel.