Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fekete szappan spray, 500ml

3.400 Ft (2.677 Ft + ÁFA)

Ez az általános tisztítószer egy olívaolaj alapú fekete szappan, praktikus szórófejjel. Egyik legnagyobb előnye, hogy tucatnyi háztartási tisztítószert helyettesíthet. De nem csak hatékony, hanem környezetbarát is, mivel 100%-ban természetes és lebomló összetevőket tartalmaz. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 

Felhasználási javaslatokért lapozz lentebb és olvasd el a 'Pauza tanácsa' részt.

MÉRETEI
500ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Feketeszappan, 100%-ban növényi összetevők, színezék és illatanyagmentes, biológiailag lebomló szappan. Műanyag flakonban érkezik.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaország. Provence.

Menny.:db

Termék jellemzők

Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.

Pauza tanácsa

Ez a változat egy használatra kész fekete szappan spray. Hígitani nem szükséges.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra. A fekete szappan sprayt egyébként van, hogy mosogatásnál is bevetem. Alapjában ugyanis Marseille kockaszappannal mosogatunk, viszont ha nagyon olajos felületet kell elmosni, rásegítek a szappan zsíroldó hatására úgy, hogy a felületre szórok egy keveset a fekete szappan keverékből. (Fél liter langyos vízben 2 evőkanál fekete szappan koncentrátum feloldva.)

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

 

 

Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)