Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fekete szappan koncentrátum, 1l

3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)

Magas koncentrációjú, olivaolaj alapú sűrű tisztítószer koncentrátum, paszta. Egyik legnagyobb előnye, hogy tucatnyi háztartási tisztítószert helyettesíthet. De nem csak hatékony, hanem környezetbarát is, mivel 100%-ban természetes és lebomló összetevőket tartalmaz. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 
 

MÉRETEI
1000ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Magas koncentrációjú oliva olaj alapú formula. 100%-ban növényi összetevők, színezék és illatmentes, biológialiag lebomló szappan.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Termék jellemzők

Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.

Pauza tanácsa

Ez a termék egy koncentrátum, így igény szerint hígítani szükséges. Pl. padló felmosáshoz, 5l meleg vízhez adj 2 evőkanálnyi koncentrátumot. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra.

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk...mert jelentem nem maradt felület amire ne működött volna valamelyik. Mutatom:

  1. citromsavas spray: vízkőtelenítéshez - főleg fürdőben - 0,5l vízhez, 2 evőkanél citromsav
  2. ecetes víz - 1/3 ecet, 2/3 víz főleg ablakpucoláshoz, tükörpucoláshoz használtam.
  3. fekete szappan spray - 2 evőkanél fekete szappan koncentrátum, 5dl langyos víz. Leginkább zsíroldásra használom. Főleg konyhában. Sütőre, mosogatóra, konyhapultra.

Hogyan mostam a padlót? Egy vödör -3-4liter meleg vízhez- 1 csapott evőkanál fekete szappant tettem. Parkettán, kőpadlón és márványon vetettem be, és jelentem kiválóan működött. A fekete szappan egyébként a zsíroldáson felül főleg természetes felületekre javasolt, mert az ecet hosszú távon kimar. Ebből a háromból a lakás egész takarítását meg tudjuk oldani. Nem káros az egészségre, semmi szennyező nem kerül bele a vízhálózatba.

 

 

Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
2.750 Ft
TISZTÍTÁS
10.900 Ft
TISZTÍTÁS
1.950 Ft