Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fleur de lin cukorpaszta

2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)

A szintetikus összetevőkből készülő gyanta természetes anyagokból készült alternatívája. Szőrtelenítésre szolgál. Cukorból, vízből és citromsavból készül. Vízzel lemosható és minimális irritációval jár, így biztonságosan alkalmazható érzékeny bőr esetén is. Segít megszüntetni a benőtt szőrszálakat. 
 

MÉRETEI
100ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Cukor, víz és citromsav. Fém tégelyben érkezik. Vegán termék.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-02-22

Pauza tanácsa

Lehúzócsík nélküli, manuális technikával történő szőrtelenítésre alkalmas. Nem kell melegíteni. Használata teljesen higiénikus, a tégelyből tiszta kézzel veszed ki a pasztát, amelyet használat után kidobsz vagy lemosol. A paszta a teljes szőrszálat gyökerestől eltávolítja, nincsenek beletört szálak, így a teljes szőrtelenség akár 2 hétig is eltarthat. Egy területre több alkalommal visszatérhetsz, akár egyetlen szál szőrért is. A többszöri visszatérés nem jelent túlzott terhelést a bőrnek, még érzékeny bőr esetén sem. A cukorpaszta puha, tiszta és kellemes bőrérzetet ad. A maradvány vízzel lemosható. A cukorpaszta már a 2 mm-es szőrszálat is eltávolítja, de az ideális szőrhossz 3-5 mm.

CUKORPASZTA HASZNÁLATA

  • A szőrteleníteni kívánt terület legyen teljesen száraz és zsírtalan.
  • Ha szükséges, hintsd be a területet vékonyan növényi keményítővel, például kukoricakeményítővel vagy nyílgyökérliszttel. A terület méretétől függően vegyél az ujjaid közé egy diónyi mennyiséget.
  • Próbáld nem lóbálni az ujjaidat szanaszét, zárd össze őket, és igyekezz a pasztát egy kis galacsinként a mutató-középső és a hüvelyk ujjad között megtartani!
  • A szőrnövekedés irányával ellentétes irányban lassan, szőrhúzás- és fájdalommentesen vidd fel a pasztát 4–6 mm vastagságban.
  • Ugyanazon a területen kétszer-háromszor simíts végig, így a paszta meg tud olvadni, be tud folyni a szőrtüszőbe, és körbe tudja fogni a szőrszálat. Az utolsó simítás vége nyúljon túl az előzőn, a bőr legyen kifeszítve, és egy határozott mozdulattal, a bőrfelszínnel párhuzamosan és a szőrnövéssel megegyező irányban húzd le a pasztát.
  • Ügyelj rá, hogy soha ne rántsd meg a pasztát a bőrre merőlegesen, mert így okozhatsz magadnak véraláfutásokat.
  • Ugyanezzel a darab pasztával addig dolgozhatsz, ameddig teljesen meg nem telik, és el nem kezd nyúlóssá válni.
  • Ekkor vízzel mosd le, és vegyél újabb darabot.
  • Használata után töröld át a szőrtelenített területet bármilyen virágvízzel, amely nyugtató, fertőtlenítő és összehúzó hatású.


A cukorpaszta használata sok gyakorlást igényel. Ne keseredj el, és ne add fel, ha elsőre nem sikerül. Gyakorolj sokat! 

Összetevők

Sucrose, Aqua, Citric Acid.

Kapcsolódó termékek

BŐRÁPOLÁS
4.950 Ft -tól (3.898 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)