Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Farkas Fru

Fru egy Asztráliai tengerparton.

Fru

Fru a PAUZA illusztrátora. Már óvodás kora óta az egyik kedvenc elfoglaltsága a rajzolás és kedves karakterek, történetek megalkotása – már ekkor sok különböző tematikájú kis könyvecskét készített (elsősorban az akkori macskáinak), melyeket a saját illusztrációival egészített ki. 

Fru illusztrációs munka közben.

A kreativitás végigkísérte az éveit, s hol a színjátszás, hol a belsőépítészet, hol az otthoni barkácsolás területén próbált utat törni magának. Habár pszichológiából szerzett diplomát, a művészetek, a mesék és az illusztrálás iránti szenvedélye sosem hagyta nyugodni, mindig is ezen a pályán képzelte el magát. 

Kézzel készült illusztrációs rajzok.

Egy évvel ezelőtt lehetősége nyílt Sydney-be költözni, s ez az óriási változás arra ösztönözte őt, hogy elengedje addigi félelmeimet és aktívan tegyen az álmai megvalósulásáért.

”Szabadúszó illusztrátorként kedvességet, harmóniát, egyfajta kuckózós életérzést szeretnék csempészni mások napjaiba."

A lelassultság, a pillanatok megélésének művészete az ő életében is nagyon fontos szereppel bír. Egy barátokkal töltött társasjátékozós est, diafilm-nézés a kanapén összekucorodva, a sülő kalács illata, egy közös családi kirándulás vagy az óceánparton tett hosszú séta maga a feltöltődés és inspiráció számára. Szereti az apró, szerényen megbújó dolgok rezdülését beledolgozni a rajzaiba, s ezzel egy pici kedvesség-csokrot nyújtani a befogadó felé. 

”A grafikáimmal azt remélem, hogy utat nyitok egy olyan álomvilágba, amelyben mindenki otthon érzi magát, s a dolgos hétköznapok terhei egy pillanatra elillanhatnak.”

Az illusztrálás mellett másik szenvedélye az agyagozás. Elsősorban dekoratív tálkákat készít megrendelésre, amelyeket állatok mintájára formáz és fest. Munkáival szeret társadalmilag fontos ügyek mellé állni: jelenleg futó jótékonysági programomjával arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a fogyatékossággal élő állatok ugyanolyan értékes és szeretnivaló partnereink lehetnek, mint egészséges társaik. Az illusztrációiból készített kitűzők megvásárlása egy kis, budapesti állatmentő alapítvány, a Macskamentők Alapítvány csodálnivaló munkáját támogatja. 

instagram: @manarddesign

 

Blog cikk megosztás