Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fa gyertyatartó, 3 féle méretben

2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)

Kézzel esztergált, fából készült gyertyatartó. Maradékfából készülnek Magyarországon. A felületük natúr, olajozatlan így, ha szeretnéd, készen állnak arra, hogy az általad választott színre pácold vagy fesd le. A gyertyatartónak rész egy réz hüvely, így biztonságosan, maradék nélkül elégetheted benne a gyertyáidat. A Pauza kínálatában elérhető gyertyák közül az alábbiak illenek hozzá: színes gyertyák 20cm és 35cm hosszúságban. A mester sablon nélkül, kézzel dolgozik, így elfordulhat, hogy a gyertyatartó picit eltér a képen láthatótól.

Háromféle méretben: kicsi, közepes és nagy.

VÁLASZTOTT MÉRET 
Kicsi. 22-23mm átmérőjű gyertyákhoz ajánlott.

MIBŐL KÉSZÜLT
Maradékfa, ami többnyire bükkfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

 

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Habár a réz hüvely biztonságos égetést biztosít, de természetesen nem ajánljuk, hogy bármilyen gyertyát felügyelet nélkül égess. A mester sablon nélkül, kézzel dolgozik, így előfordulhat, hogy a képen láthatótól kis mértékben eltér a gyertyatartó amit küldünk. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd leolajozni a gyertyatartót, megteheted azt bármilyen mag olajával. Pl. lenolajjal.

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)