Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon szalvéta

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)

Mikor volt az utolsó alkalom, hogy új konyhai textilekkel frissítetted a konyhád kinézetét. Teríteni stílusosan is lehet. Különösen ezzel a 100% tisztaságú koptatott lenvászon textilszalvétával. Jól működik együtt a kerámia és fa tányérokkal. Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Valódi értékek, fenntartható működés és a természet erőforrásainak tisztelete, egyenesen egy finn szövőüzemből.
 

MÉRETEI
47x47 cm.

SZíNE
Natúr.

MIBŐL KÉSZÜLT
Koptatott, 100% európai len (Masters of linen®), vagyis magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-10

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárításáta nem javasolt. Vasaláskor a pamutnak megfelelő hőmérsélketet tudod használni. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.