Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon kötény

17.890 Ft (14.087 Ft + ÁFA)

Egy jó kis zene ütemére végzett sütés-főzés, vagy épp kertészkedés egy ilyen kötényben, biztosan nem számít munkának. Ha szeretitek eféle szorgoskodással tölteni az időtöket, bizonyára azt is szeretitek, ha közben ti magatok is jól festetek. Belebújós, egyszerű és kényelmes, nem utolsó sorban igazán nőies viselet, akár a konyhába vagy a kertbe. A zsebek apró dolgok tárolására is alkalmasak, a pánt megoldása a hátoldalon különleges látványt nyújt. A lenvászonnak köszönhetően pedig nem csak stílusos, de könnyű és strapabíró otthoni viselet. Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is kiváló. 

MÉRETE

1 méretben kapható. A kötény hossza: 79 cm

MIBŐL KÉSZÜLT
100% lenvászon. (Master of linen®)

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. 100% európai termék. A len alapanyagául szolgáló növény termesztésétől kezdve, a fonal és végül a vászon elkészültén át, minden Európában készült. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-24

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Konyhába sütéshez, főzéshez, vagy a kertbe kertészkedéshez.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárításáta nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsélketet tudod használni. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
2.890 Ft