Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Eco asztali futó, virágos

11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)

Tökéletes választás azoknak, akik imádják a növényeket és azokat élő formában, vagy mintákon keresztül az otthonaikba vinni. Fekete-fehér szövésű öko-pamut és lenvászon asztali futó, melynek mintáit a híres japán tervező Makoto Kagoshima kerámia művész virágmintáival díszítenek. Ez a bájos asztali futó segíthet az otthonodat egy kedves, kuckós és barátságos környezetté varázsolni. Olyanná, ami nem csak a szemnek, de a szívnek örömet okoz. Arról nem is beszélve, hogy a világnak is jobbat teszel vele, hiszen ezek a textilek olyan tanúsítványokkal rendelkeznek, amik nem csak magas minőséget, hanem a teljes átláthatóságot és a környezet erőforrásainak a tiszteletben tartását is garantálják.

MÉRETEI
48x150 cm

SZíNE
fekete-fehér

MIBŐL KÉSZÜLT
60% lenvászon (Masters of linen®), 40% bio-organic pamut

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-26

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS

Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az a legideálisabb, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsékletet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. A mosásoktól 5%-ot összemehet az anyag.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.