Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Duplaüveges réz képkeret

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)

Mindenki kedvence, a kézzel készült duplaüvegű képkeret kreatív felhasználásra. Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, egy szívünknek kedves gyermekrajz, egy emlékezetes koncertjegy vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban. Jól néznek ki önállóan is a falon, de a legjobban talán csoportban szeretnek lenni különböző méretben és formában egymás mellett.
 

Méret:
Menny.:db

Termék jellemzők

VÁLASZTOTT MÉRET 13 x 18 cm (fekvő)  
MIBŐL KÉSZÜLT Dupla üvegből, amelynek antikolt széleit sárgarézből kézzel hajlítják rá. Textilakasztót is küldünk mellé újrafelhasznált textilekből, de e nélkül is használhatóak. Mi így szeretjük.:-)
HOL KÉSZÜLT India – Uttar Pradesh városa. Designer:Nkuku.

Pauza tanácsa

Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, a nagymama receptje vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban.

Tanúsítvány

Minden képkeretünk Indiában készül, és a Nkuku etikus európai vállalkozáson keresztül kerül hozzánk. Ez a szervezet garantálja a folyamatok teljes átláthatóságát és azt, hogy az így velünk együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak a termékek. 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
OTTHON
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)