Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Duplaüveges réz képkeret

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)

Kézzel készült duplaüvegű képkeret kreatív felhasználásra. Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, egy szívünknek kedves gyermekrajz, egy emlékezetes koncertjegy vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban. Jól néznek ki önállóan is a falon, de a legjobban talán csoportban szeretnek lenni különböző méretben és formában egymás mellett. 

Elérhető 3 féle méretben, fekvő és álló változatban:

  • 4 x 4 cm  
  • 13 x 18 cm (fekvő)  / 18 x 13 cm (álló)
  • 20 x 25 cm (fekvő) / 25 x 20 cm (álló)

VÁLASZTOTT MÉRET
4 x 4 cm  

MIBŐL KÉSZÜLT
Dupla üvegből, amelynek antikolt széleit sárgarézből kézzel hajlítják rá. Textilakasztót is küldünk mellé újrafelhasznált textilekből, de e nélkül is használhatóak. Mi így szeretjük. :-)

HOL KÉSZÜLT
India – Uttar Pradesh városa. Designer: Nkuku.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, a nagymama receptje vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban. A cink változatot itt éred el.

Tanúsítvány

Minden képkeretünk Indiában készül, és a Nkuku etikus európai vállalkozáson keresztül kerül hozzánk. Ez a szervezet garantálja a folyamatok teljes átláthatóságát és azt, hogy az így velünk együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak a termékek.