Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Duplaüveges asztali képkeret

7.700 Ft (6.063 Ft + ÁFA)

Mindenki kedvence, a kézzel készült duplaüvegű képkeret kreatív felhasználásra. Jól néznek ki asztalon és polcon is egyaránt. Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások, gyermek rajzok megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, egy emlékezetes koncertjegy, a nagymama receptje vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban. 

MÉRETEK
Elérhető 1 méretben, kétféle színválasztékban:

  • Vörösréz: 13 x 18 cm.
  • Cink: 13 x 18 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Dupla üvegből, amelynek antikolt széleit cinkből/bronzból kézzel hajlítják rá. 

HOL KÉSZÜLT
India – Uttar Pradesh városa. Designer: Nkuku.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-06

Pauza tanácsa

Ideális fényképek, rajzok vagy bármilyen műalkotások megmutatására, de szerintünk a kézzel írott régi levelek, a nagymama receptje vagy a kirándulás alkalmával szedett és kiszárított mezei virág mutat benne talán a legjobban.

Tanúsítvány

Minden képkeretünk Indiában készül, és a Nkuku etikus európai vállalkozáson keresztül kerül hozzánk. Ez a szervezet garantálja a folyamatok teljes átláthatóságát és azt, hogy az így velünk együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak a termékek.