Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Canalé porcelán gyertyatartó

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Csakúgy, mint az a bizonyos rumos, vaníliás híres francia sütemény. Gyönyörű porcelánból készült szépségek, matt mázas kivitelben, tökéletes a magas vékony méhviasz gyertyáinkkal vagy a rövidebb ünnepi gyertyáinkhoz. Otthoni rituálékhoz, különleges alkalmakra, az ünnepi asztalra. Kétféle színben, fehérben és szürkében érhetőek el.
 

MÉRETEI
Matt fehér: 3cm x 3cm, a lyuk átmérője 6mm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Porcelán.

HOL KÉSZÜLT
Litvánia.

Szín
Menny.:db

Termék jellemzők

Az egyik legújabb felfedezettünk és kedvencük ez a pici, litván kisvállalkozás - Ovo Things. „Otthonokba és az ott élő embereknek készítünk tárgyakat. Olyan alapvető minőségi darabokat, amelyek támogatják a kevesebbet, de jobbat elvet, és az emberek mindennapi, otthoni rituáléihoz kapcsolódnak. Olyanokhoz, amikre sokszor luxusként tekintünk, bár lélekemelőek és feltöltenek." Minden megtervezett darabot korlátozott, kis mennyiségben gyártanak, épp annyit, amennyit Litvánia helyi forrásaiból, képzett helyi kézművesek közreműködésével el tudnak készíteni.

Pauza tanácsa

Ápolás: Mosogató gépben mosható, habár mégis kézi mosogatást javasolunk.