Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Borotvapamacs, TORGA C3 MISTURA

19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)

Semogue prémium borotvapamacs a hagyományos borotválkozás rajongóinak. Régies nevén borbély kefe, amivel a borotvaszappant vagy krémet verheted fel a megfelelő állagúra és viheted fel aztán az arcodra.  A Portugáliában alapított Semogue 1955 óta gyárt borotvapamacsokat. Termékeik mögött több évtizedes hagyomány és tapasztalat áll. Ez a modell polírozott gyantából készült fogantyúval és vegyes természetes sörtével készült. Jobban megfogja a vizet, finomabb a bőrhöz és könnyebb vele a borotvakrémet/szappant a megfelelő állagúra felverni.

A pamacs magassága 99mm, amelyből a loft (a sörték hosszát jelöli, a tőtől a pamacs tetejéig): 50mm. Gyűrű mérete: 22mm. Polírozott gyanta talp, 50% borz-50% vaddisznó sörte.

A hagyományos borotválkozás többi kellékét az alábbi linken éred el.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A borotvahab a legfontosabb része a minőségi borotválkozásnak. Ha kézzel viszed fel az arcodra a szappanhabot, az nem emeli meg úgy a szőrszálakat, mintha egy pamacsos előkészítés, az elhalt hámsejtek pedig az arcon maradnak és útban lesznek a borotválás közben. Ez a pamacs jól tartja a vizet, hogy könnyű legyen vele felverni a szappanhabot a megfelelő állagúra. Használat után öblítsd ki a kefe részt tiszta vízzel. A borotvapamacsot a legjobb fejjel lefelé tárolni, hogy használat után kicsöpögjön belőle e nedvesség.

KÉSZÍTŐRŐL

​António Augusto da Cruz lisszaboni kereskedő már régóta keresett egy tapasztalt borotva pamacs készítőt, aki keféket tudna készíteni saját Excelsior márkájához. Egy nap Portugália északi részén találkozott Francisco dos Santos Gomesszal, aki elfogadta az ajánlatot azzal a feltétellel, hogy Gomes nem csak az Excelsior számára gyárt, hanem más külsővel, saját nevén – Semogue, azaz Gomes visszafelé – is eladhat pamacsokat. 1955 óta az Excelsior az ország déli részén, a Semogue pedig északon árul, így nem álltak egymás útjában. Végül 20 évvel később Gomes átvette a partnercéget, bevette maga mellé a fiát, és kibővítette a céget, amely ma is családi kézben van. A gyártást továbbra is (jelenleg öt) tapasztalt borotva pamacs készítő végzi a Semogue műhelyében.

Kapcsolódó termékek

BŐRÁPOLÁS
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
16.500 Ft (12.992 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)