Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Ünnepi nyitvatartás

Évi
2022. 12. 14. 12:31:12

Ideér-e még a rendelésem karácsony előtt? Mi az utolsó lehetőség ünnepeket előtt a rendelések személyes átvételére? Hogy leszünk nyitva december 24 előtt és két ünnep között? 

SZÁLLÍTÁSI REND ÜNNEPEK ELŐTT BELFÖLDRE: A futárral történő házhozszállítás továbbra is a leggyorsabb szállítási forma. Ha szeretnétek, hogy az ajándékba szánt rendelésetek még az ünnepek előtt célba érjen, akkor válasszátok ezt a szállítási módot és küldjétek el a rendelést hozzánk legkésőbb december 22. reggel 8 óráig.

Fontos: A Foxpost esetében nem tudjuk garantálni ezt a gyorsaságot, így ha a rókás csomagküldő automatákba szeretnétek kérni a rendelésetek még ünnepek előtt, ez a határidő dec 19. reggel 8 órára módosul, vagyis addig küldjétek el a rendelést nekünk.

December 22. után már csak a személyes átvételes rendeléseknél tudjuk garantálni, hogy a kiszemelt tárgyak még ünnepek előtt új gazdáiknál legyenek.

Ha személyes átvételt választotok, december 23. 19 óráig tudjátok átvenni a rendeléseiteket az üzletben. Címünk: Budapest, 1052, Vitkovics utca 7.

AJÁNDÉKKÜLDÉS KÉZZEL ÍROTT ÜZENETTEL BELFÖLDRE
: Továbbra is küldhetsz ajándékot rajtunk keresztül. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Szállítási cím részbe az ajándékozott nevét és címét írni, a megjegyzésbe pedig írd meg nekünk mit üzensz az ajándékozottnak.

virágcserepek

WEBSHOP NYITVA TARTÁS KÉT ÜNNEP KÖZÖTT: A pauza.hu december 24-e után is fogadja a rendeléseiteket, viszont az ünnepek alatt beérkezett rendeléseiteket legkorábban január első hetében kezdjük el feldolgozni, így azok hozzátok január második hetében fognak megérkezni.

AZ ÜZLET NYITVA TARTÁSA KÉT ÜNNEP KÖZÖTT: 2 ünnep között az üzlet zárva lesz. A rendelések személyes átvételére sem lesz ekkor lehetőségetek.
A 'rendes' nyitva tartásra január második hetétől térünk át, ami a következő:

  • kedd-péntek - 11-19h
  • szombat - 10-16h

ÜZLETÜNK CÍME: 1052, Budapest, Vitkovics utca 7.

PARKOLÁS AZ ÜZLET KÖRNYÉKÉN: A Vitkovics utca védett övezet, így csak behajtási engedéllyel lehet autóval behajtani és ott parkolni. Parkolni a Petőfi Sándor utca (Katona József Színházhoz közelebbi része), Deák Ferenc tér, Károly körút, Ferenciek tere, Szervita tér környékén tudtok.

Ha bármiben a segítségetekre lehetünk, hívjatok vagy írjatok nekünk: hello@pauza.hu , +36 30 353 2270

Évi & Zoli

Blog cikk megosztás