Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Webshopunk zavartalanul üzemel, üzletünk nyitvatartási rendje módosult

Évi
2020. 03. 16. 19:29:50

Kedves Vásárlónk!

A járványra való tekintettel üzletünk nyitvatartási rendjében módosításokat vezettünk be, webshopunk továbbra is zavartalanul üzemel. Minden szükséges információt összeszedtünk nektek ebben a cikkben.

Üzletünk nyitva tart, de...

# Nyitvatartási időnk rövidül és az alábbira módosul: hétfő-szombat:09-15óra

# Érkezéskor lehetőséget biztosítunk Nektek kézfertőtlenítésre. Sőt szeretnénk is Titeket megkérni arra, hogy a boltba való belépést követően használjátok az arra a célra kihelyezett lehetőségek egyikét: az üzlet előtt is, és a pulton is egy-egy kézfertőtlenítőt helyeztünk el nektek, de bátran használhatjátok a mosdónkat is egy alapos szappanos kézmosásra.

# Kérünk Titeket, hogy az üzletben egyszerre maximum 2 látogató tartózkodjon. A kényelmes várakozás érdekében kihelyeztünk egy padot az üzlet elé. Használjátok nyugodtan!

# Azt javasoljuk, fizessetek bankkártyával, ezzel is csökkentve a készpénzzel való érintkezést.

# De leginkább azt ajánljuk, maradjatok otthon és válasszátok a házhozszállítástWebshopunk továbbra is változatlanul üzemel. www.pauza.hu

Köszönjük együttműködéseteket: Évi és Zoli

Pauza

Webshopunk működése zavartalan...

A pauza.hu rendületlenül fogja a rendeléseiteket. Kicsi, 2 fős csapatunk egészséges, és arra törekszik, hogy jelen helyzetben is a jóra összpontosítson. Egyúttal gondolatban ott vagyunk mindenkivel, akiket az utóbbi hetek eseményei érintettek. Amíg csak szükségetek van ránk és a helyzet engedi, mi folytatjuk. Mindent megteszünk online rendeléseitek megbízható és mielőbbi kézbesítéséért.

Bár webshopunk továbbra is változatlanul fogadja és teljesíti a rendeléseiteket, teljesen természetes, hogy kérdések merülhetnek fel bennetek. Összeszedtük a legfontosabb információkat.

# A Magyarországon kihirdetett vészhelyzet jelenleg nem vonatkozik az áruszállításra, így a csomagok szállítására sem. Jelenleg az online rendelés és házhozszállítás az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód, ezért is javasoljuk nektek azt, hogy üzletünk meglátogatása helyett, válasszátok ezt a módot. Online üzletünk, a www.pauza.hu változatlanul üzemel.

# A házhozszállítást végző futár cégünkkel (DPD), a Foxpost és Csomagátvevő helyeinket intéző céggel is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Utóbbiak nyitvatartással kapcsolatos információit mindig naprakészen találjátok itt a honlapunkon is. Bármilyen változás is van, azt azonnal lekövetjük adatbázisunkban, így webáruházunk rendelési felületén mindig az aktuálisan nyitva lévő átvevőpontok és azok adatai kerülnek átadásra.

# Az országos tisztifőorvos nyilatkozata alapján postai küldemény átadása nem minősül szoros kontaktusnak, nem rejt többlet kockázatot.

#...de ha mégis komfortosabb úgy, a csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyi igazolvány bemutatására, aminek utolsó 4 karakterét a futárok rögzítik az aláírás helyettesítésére.

# Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a rendelés kapcsán, vagy segítségre van szükséged a rendeléshez, netán telefonon keresztül szeretnél rendelést leadni, bátran vedd fel a kapcsolatot velünk az hello@pauza.hu címen, írj ránk messengeren keresztül, vagy hívj a 06-30-353-2270-es számon.

# Azt javasoljuk tehát maradjatok otthon és válasszátok a házhozszállítást, de ha erre nincs lehetőségetek, vagy épp útba esünk az élelmiszer boltba jövet-menet, kérhetitek a csomagot személyes átvételre is, üzletünkben: Vitkovics utca 7.szám alatt, hétfő-szombat 9-15 óra között van lehetőségetek. 

Minden jót és köszönjük, hogy velünk vagytok: Évi és Zoli

Blog cikk megosztás