Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Bemutatkozik a "Kuckózó" ajándékszett

Évi
2019. 11. 30. 20:51:52

Az előző bejegyzésben megosztottunk pár gondolatot a karácsonyról és bemutattuk az első ajándék ajánlást. Ezek alapján Ti magatoknak összerakhatjátok a meglepetés csomagot, de addig is megtaláltok mindent az "AJÁNDÉKÖTLETEK" fül alatt itt, a honlapunkon. Ahogy az előző ajándékszett, ez a mostani is...

... tulajdonképpen egy ajánlás, egy adott személyiség típus szem előtt tartásával készítettünk, és a különböző otthoni rituálék ihlették. Olyan pillanatok, amelyben szeretünk feltöltődni, egy pillanatra élvezni a magunkra figyelést a nyugalmat és elégedettséget.

Ajándékötletek karácsonyra

Folytassuk mindjárt a másodikkal: mi csak úgy hívjuk "Kuckózók" ajándékai.

Egy elnyújtott hosszú alvással indul a nap. Ez egy lassú, csendes vasárnap, feladatok és tennivalók nélkül. Ritka és csodálatos. Olyan, amit egyáltalán nem adatik meg túl gyakran. A redőnyök redőin keresztül beszűrődő fény sürget csak arra, hogy kikelj az ágyból és a visszabóbiskolás gondolatát elhesegesd a gondolataidból. A reggeli fürdő után beveted az ágyat, felvered a párnákat, ujjaiddal kisimítod a lepedőből az utolsó ráncokat, az ágy végében keresztben dobod át a takaródat. Vizet raksz fel forrni a konyhában teának. A szárított citromfű csokorhoz nyúlsz és ollóval letépsz magadnak arról a csokorról, amit még egy barátnőd hozott neked a nyáron a saját kertjéből. A víz közben felforrt, leforrázod vele a gyógynövény darabkákat és a köntösöddel együtt elindulsz az ágyad felé. A hét többi napjainak reggelei mindig rohanással telnek. De ma megengeded magadnak azt a luxust, amit máskor nem. Pizsamában, kezedben a teával visszabújsz az ágyba. Egy puha takaróba csavarod magad. Gyertyát is gyújtasz. Kint esik. Szemed az éjjeliszekrényeden lévő könyre téved. Ott és úgy van nyitva, ahol előző este hagytad. Orroddal a kezedben illatozó citromfű teába szippantasz, belekortyolsz és folytatod a tegnap félbehagyott oldal olvasását. 

A szett tartalma: zománc teáskanna, juta kanna alátétkonyharuha, kerámia bögre, japán teaszűrőkönyvfa tányérgyapjú takaró.

ajándék ötletek


Ajándékötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek

ajándék ötletek
fa tányér
ajándék ötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek
ajándék ötletek

 

Ha tetszett a cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre a weboldal legalján, hogy havonta értesülj a legolvasottabb blog bejegyzésekről!

Blog cikk megosztás

Kategóriák Pauza termékek
blog comments powered by Disqus