Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Blog

2022. 12. 14. 12:31:12
Ünnepi nyitvatartás Ideér-e még a rendelésem karácsony előtt? Mi az utolsó lehetőség ünnepeket előtt a rendelések személyes átvételére? Hogy leszünk nyitva december 24 előtt és két ünnep között? 
2022. 05. 05. 13:45:20
Élet a Bergs Potter cserepekkel

Gyönyörű képeket kaptunk pár napja virágcserepeink készítőitől. Pillantsatok be velük ti is Krissy O'Shea bostoni fotós és virágstylist otthonába. A képek mellé egy rövid interjút is olvashatunk, amiben Krissy növények iránti szenvedélyéről és Bergs Potter cserepekkel való kapcsolatáról mesél. Krissy tippjei és zöld szenvedélye következik tehát.

2022. 02. 09. 14:24:00
Natúr növényi szappan kisokos - melyik mire jó?

Megmutatom nektek közelebbről 3 kedvenc növényi natúr szappanunkat. Egyenként: miből van, hogyan készül és mire használható?

2021. 12. 11. 09:19:00
Ajándékötletek kávéimádóknak

Ajándékot keresel? Segítünk egy picit. Mi legyen az ajándéka annak, akinek a kezében állandóan kávé van és ezzel együtt az otthoni elcsendesedés tölt fel? Íme a mi válogatásunk az otthoni kávé főzés szerelmeseinek. Ha pedig szeretnél az ajándékodhoz egy zacskó finom pörkölésű kávébabot valamilyen hazai kávépörkölőtől, ahhoz is ajánlunk három helyet, ahol beszerezheted.

2021. 09. 22. 10:58:27
Mit tud a citromsav, a perkarbi és a szódabikarbóna?

A mai bejegyzésben a citromsav, a nátrium perkarbonát és a szódabikarbóna felhasználásáról lesz szó. A téma apropója nem más mint az, hogy mindhárom tisztítószer mától elérhető a Pauza kínálatában. A webshopban 3 féle kiszerelésben (500g, 1000g, 2000g) kapható, míg üzletünkben (Bp., Vitkovics utca 7.) kimérve, csomagolásmentesen is kapható. 

2021. 07. 27. 10:13:00
Zöldülő fürdőszoba - 2.rész

Kinek ne lenne vagy lett volna korábban olyan periódus az életében, mikor azon vette észre magát, hogy tucatnyi különféle kencét, termékmintákat halmozott fel a fürdőszobájában. Volt idő mikor nekem is roskadozott a fürdőszoba szekrényem a különféle kozmetikumoktól. Ugyanarra a problémára többféle megoldás, minden egyes tisztálkodási fázisra más-más termék. Arclemosóktól, tonikoktól, ilyen olyan arckrémektől, testradírtól, arcradírtól volt tele a kád széle és a mosdó alja. Aztán rájöttem zavar a káosz és egyáltalán nincs is szükségem mindenre. Ráadásul a legtöbb termék hihetetlenül mérgező számomra és a környezetre.

Mielőtt megosztanánk tippjeinket arról, hogyan lehet a fürdőszobát környezetbarátabbá és minimalistábbá tenni, láss neki te is egy alapos tisztogatásnak!

2021. 07. 17. 08:06:34
Kefeválasztó kisokos

Sokan sok féle dolgot hozunk otthonról. Nekem az egyik ilyen ’hozományom’, hogy a legjobb evőeszközt, poharat, ágyneműt, asztalterítőt és tányért mindig a vendégeknek és ritka alkalmakra tartogattuk, nem mertük használni. Létezik azonban egy másik ’iskola’, ami szerint pontosan azokba a dolgokba érdemes fektetni, amelyeket nap mint nap használunk, amelyekhez minden nap hozzáérünk. Legyen az egy tányér, konyharuha, takaró vagy akár csak egy egyszerű mosogató eszköz. Hiszen pont ezeknek a tárgyaknak, amiket mindennap használunk kellene a legtöbb örömet okoznia. Lehet tárgyakat priorizálni az otthonunkban a készítésükhöz használt alapanyaguk, minőségük, tartósságuk szerint, vagy a szerint mennyire jó megérinteni, belecsavarni magad. De érdemes talán a használatuk gyakorisága szerint is és az eddigi, alacsonyabb rendű, mindennap használatos tárgyakra picit másképp nézni. A mai bejegyzésben ezeket a Pauza kínálatában is elérhető, keféket, takarító és tisztító eszközöket gyűjtöttem össze nektek. Melyik mire jó? Mutatom.

2021. 07. 02. 11:54:49
Virágvizek - melyiket mire és hogyan használd? A virágvizek alapvető felhasználási területeiről lesz szó a mai bejegyzésben. Milyen típusú arcbőrre melyik virágvíz jó? Melyik a legalkalmasabb hajápolásra, csípésekre, szájvízként, fáradt szemekre és lábspray-ként? Mutatom. 
2021. 06. 29. 10:40:00
Török törölközők, mint strandkendők?...is :)

Természetes anyagok, klasszikus formavilág van, és tradíciók. Ezek voltak a kulcsszavak akkor is, amikor törölközőket kutattunk a Pauzába. Török törölközők, vagy más néven peshtemal és hamam törölköző. Színüknél és mintájuknál fogva nem csak napi használati tárgyak, hanem a lakás díszei is lehetnek egyben. Apropó: mire is jók, hogyan is lehet őket hordani? Erről mesélek a mai bejegyzésben bővebben.

2021. 06. 25. 11:30:19
Bergs Potter virágcserepei elérhetőek a Pauzánál Hónapokig kerestük nektek a legjobb virágcserepet. Minőséget és időtlenséget kerestünk színekben és formákban. Most azt érezzük, megtaláltuk. Mindjárt azt is megmutatom miért gondoljuk így...