Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Blog

2018. 08. 21. 12:00:00
Növénypréselés

Sok mindent lehet a préselt virágokkal díszíteni, de az én kedvencem mégis az, ha képként a falra tesszük. Hogyan? Mutatom.

2020. 07. 24. 10:24:00
Az 5 kedvenc növényünk közelebbről

Szeretjük a növényeket. Mindketten. Még Zoli is. Vannak saját növényei, amiről csak ő gondoskodik, én hozzá sem érhetek. Bizony! :-) Van a növényápolásban valami különös elcsendesülés és kikapcsolás. Arról már nem is beszélve, hogy egy enteriőr sem tekinthető befejezettnek zöld textúra nélkül. Jobb velük az élet otthon. Vidámabb. Szerintem. A bejegyzésben megmutatom közelről a legkedvesebb növényeinket és pár olyan tapasztalatot is megosztok, ami esetükben hasznosnak bizonyult.

2020. 07. 10. 16:14:55
Egyszerű, szép fürdőszobák

A vintage, rusztikus fürdőszobától az egyszerűn és modernen át a városi nomádig. Inspirációk egy lelkileg feltöltő, szép fürdőszobához. Kedvenc fürdőszobáink következnek. Elsősorban képekkel és egy kevés szöveggel, amiben azt is elmondom miért szeretjük őket.

2020. 06. 03. 13:06:34

Sokan sok féle dolgot hozunk otthonról. Nekem az egyik ilyen ’hozományom’, hogy a legjobb evőeszközt, poharat, ágyneműt, asztalterítőt és tányért mindig a vendégeknek és ritka alkalmakra tartogattuk, nem mertük használni. Létezik azonban egy másik ’iskola’, ami szerint pontosan azokba a dolgokba érdemes fektetni, amelyeket nap mint nap használunk, amelyekhez minden nap hozzáérünk. Legyen az egy tányér, konyharuha, takaró vagy akár csak egy egyszerű mosogató eszköz. Hiszen pont ezeknek a tárgyaknak, amiket mindennap használunk kellene a legtöbb örömet okoznia. Lehet tárgyakat priorizálni az otthonunkban a készítésükhöz használt alapanyaguk, minőségük, tartósságuk szerint, vagy a szerint mennyire jó megérinteni, belecsavarni magad. De érdemes talán a használatuk gyakorisága szerint is és az eddigi, alacsonyabb rendű, mindennap használatos tárgyakra picit másképp nézni. A mai bejegyzésben ezeket a Pauza kínálatában is elérhető, keféket, takarító és tisztító eszközöket gyűjtöttem össze nektek. Melyik mire jó? Mutatom.

2020. 04. 28. 19:46:36
A sokoldalú fekete szappan - mi mindenre használd?

Egy előző bejegyzésben összeszedtem mi az a három környezetbarát, házilag könnyen elkészíthető tisztítószer, amivel egyszerűsíthető és környezetbaráttá alakítható a takarítás. Ezúttal azt szedtem nektek össze, hogy ebből a hármas gárdából a fekete szappant mi mindenre tudjátok még használni a már sokat emlegetett zsíroldó, felmosó és felülettisztításon kívül.

2020. 03. 29. 17:26:35
Kerámia mánia

Talán már tudjátok, hogy imádjuk a kerámiákat. Egy lenyűgöző dolog számunkra. A szép kerámia viszont tipikusan egy olyan tárgy otthon, amit semmiképp nem zsúfolni, elrejteni, méginkább szem előtt kell tartani és tudni kell stílusosan vele teret szépíteni. Hogyan? Ebben a bejegyzésben kedvenc inspiráló fotóinkon mutatunk pár jó példát erre. Telis tele a mostani bejegyzés olyan otthonokkal, ahol a kerámia szerelmesei élnek. Egyben bemutatjuk Nektek azt is, hogy a Pauza kínálatából milyen szép és funkcionális darabokkal tudjátok bővíteni a saját kollekciótokat. 

2020. 03. 16. 19:29:50
Webshopunk zavartalanul üzemel, üzletünk nyitvatartási rendje módosult Kedves Pauzások! A járványra való tekintettel üzletünk nyitvatartási rendjében módosításokat vezettünk be, webshopunk továbbra is zavartalanul üzemel. Minden szükséges információt összeszedtünk nektek ebben a cikkben.
2020. 02. 18. 11:30:19
Virágcserepek érkeztek Hónapok óta kerestük nektek a szerintünk legjobb virágcserepet. Minőséget és időtlenséget kerestünk színekben és formákban. Most azt érezzük, megtaláltuk. Mindjárt azt is megmutatom miért gondoljuk így...
2020. 01. 23. 10:31:07
Minimalista arc- és testápolási rutinjaim

Hosszú időt tettem meg azóta, hogy először elkezdtem változtatni a napi arcápolási rutinjaimon. Egyszerűsítés és az összetevőkben a "természetesre" átállás volt a cél. Visszamentem egészen az alapokig. Az első felismerésem ugyanis: nincs szükségem annyi mindenre, mint ahány fajta kencétől és flakontól roskadoztak a polcaim. Ugyanarra a problémára többféle megoldás, minden egyes tisztálkodási fázisra más-más termék. Arclemosóktól, tonikoktól, ilyen olyan arckrémektől, testradírtól, arcradírtól volt tele a kád széle és a mosdó alja. Aztán rájöttem zavar a káosz és egyáltalán nincs is szükségem mindenre. Ráadásul a legtöbb termék hihetetlenül mérgező volt számomra és a környezetre. A kevesebbet, de jobbat elvet kezdtem el érvényesíteni. Gondolom közben azt is kitaláltátok: szeretem azokat a kencéket is, amik egyszerre több célra is használhatóak. 

2019. 12. 14. 13:05:34
Bemutatkozik a

Az előző bejegyzésekben megosztottunk pár gondolatot a karácsonyról és bemutattuk az első 4 ajándék ajánlást itt a Pauza blogon. Az egyiket a főzés és az otthoni konyhai pillanatok, a másikat egy lassú vasárnap ihlette,  összeszedtünk ajándékokat azoknak, akik otthon, a fürdőben szeretnek újratöltődni, legutóbb pedig hulladékmentes ajándékokat ajánlottunk arra az esetre, ha szeretnéd kiszemeltedet változásra inspirálni. Ezek alapján Ti magatoknak összerakhatjátok a meglepetés csomagot, de addig is megtaláltok mindent az "AJÁNDÉKÖTLETEK" fül alatt itt, a honlapunkon. Ahogy az előző ajándékszett, ez a mostani is...