Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Grafitceruza, Blackwing 602

1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)

A Blackwing ceruzákat sokan a világ legjobb ceruzájának tartják. Írók, zenészek, grafikusok és művészek kedvencévé vált az elmúlt 90 évben. Az egyik különlegessége a Blackwing ceruzáknak a sötét, puha grafitjuk, amely lehetővé teszi a könnyű írást és rajzolást anélkül, hogy túl gyorsan kopna. "Half the pressure, twice the speed." - tartják róla, ugyanis kétszer olyan gyorsan lehet vele írni, feleannyi erőfeszítéssel. Emellett a radírozhatóságuk is kiemelkedő. 4 féle keménység közül választhatsz, ami közül ez a 602-es fazon az, ami a leginkább hasonlít az eredeti, első Blackwing ceruzához.  

MÉRET: 20cm. 

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
típus
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A Blackwing ceruzák négy különböző grafitkeménységekkel kaphatóak:

  • A legpuhább a Blackwing Matte, amely egy 4B ceruzához hasonlítható. Sima, sötét vonallal ír, amely kiválóan alkalmas árnyékolásra és rajzolásra.
  • Következik a Pearl, amely kiegyensúlyozott előnnyel rendelkezik: még mindig sötét vonalas inkább és puha, de keményebb a hegye, amely tovább éles marad. A Pearl egy 3B vagy 2B ceruzához hasonlítható.
  • A Pearl után jön a Blackwing 602, az eredeti Blackwing ceruza. Ideális az íráshoz. Vezetése kicsit simább és sötétebb, mint egy tipikus íróceruzáé. Keménysége B vagy HB ceruzához hasonlít.
  • A legkeményebb Blackwing ceruza a Natural. Íráshoz és finom vonalak rajzolásához, és a legközelebb a HB vagy H ceruzához áll.