Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Birkabőr

24.500 Ft (19.291 Ft + ÁFA)

Bekuckózni nem csak télen, a hidegben esik a legjobban. A hó eltűnésével is, az év bármely szakában jól esik elbújni a lakás egyik kedvenc pontjára. Egy kis magunkra figyelés az életünk része kell hogy legyen az év összes napján, évszaktól függetlenül. Valahogy ugyanez elmondható a birkabőrről is. Elsőre úgy tűnhet, mint egy téli kiegészítő, és nem is gondolná az ember, hogy minden évszakban lehet őket használni. A természetes birka szőrnek van egy olyan tulajdonsága, hogy télen melegen, nyáron hűvösen tart és szabadban legalább annyira lehet őket használni, mint belső térben. 

MÉRETEI
A szőr hossza 10-15cm, a szőnyeg 100-110cm, de ahogy belőlünk, a bárányokból sincs két egyforma.

MIBŐL KÉSZÜLT
Prémium minőségű izlandi birkabőr. Oeko-Tex100 Standard szerint, vagyis környezet- és egészségbarát eljárással lettek kikezelve, így kisbabák környezetébe is bátran ajánljuk.

HOL KÉSZÜLT
Európában az Auskin üzemében.

Menny.:db

Termék jellemzők

Ezeket az állatokat kivétel nélkül a húsipar számára nevelik és soha nem a bundája miatt halnak meg. Az élelmiszeripar melléktermékeként kerülnek a szőrök az üzembe. A termékek Oeko-Tex100 Standard szerint készülnek, ami biztosítja, hogy mentesek minden olyan ártalmas kemikáliától, amit a tipikus cserzési folyamatoknál használnak és ártalmas lehet, ha a használó bőrével érintkezik. Emiatt bátran ajánljuk akár kisbabák környezetébe is, például a gyermek babakocsijába Az előállításnál felhasznált víz 70%-át újrafelhasznált, vagy újrahasznosított vízből nyeri a gyártó, így csökkentve a környezeti lábnyomát a termelésnek. A melegvíz előállítására és így a karbon lábnyom csökkentésére a gyártó napenergiát használ.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Számtalan felhasználási módja van a birkaszőrnek. Szerintünk lehet ágyon vagy ágy mellett elhelyezve, padlón szőnyeg helyett, széket kibélelve, padra vagy kanapéra helyezve, nyáron vagy télen szabadtéri székben, olvasósarokban kuckódat kibélelve, függőágyban vagy hintaszékben, gyermek babakocsijában, kiságyában, Szerinted?

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy kirázás és egy kis fésülgetés gyorsan felfrissíti a kinézetét, de a porszívó keféjét is bevetheted. Mosni csak indokolt esetben javasoljuk. Ha mégis ezt szeretnéd, csakis kézzel, nedves szivaccsal, szabad levegőn, árnyékos helyen megszárítva.

Tanúsítvány

Birkabőrökhöz OEKO TEX környezetvédelmi tanúsítvány