Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Birkabőr

18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)

Bekuckózni nem csak télen, a hidegben esik a legjobban. A hó eltűnésével is, az év bármely szakában jól esik elbújni a lakás egyik kedvenc pontjára. Egy kis magunkra figyelés az életünk része kell hogy legyen az év összes napján, évszaktól függetlenül. Valahogy ugyanez elmondható a birkaszőrről is. Elsőre úgy tűnhet, mint egy téli kiegészítő, és nem is gondolná az ember, hogy minden évszakban lehet őket használni. A természetes birka bőrnek van egy olyan tulajdonsága, hogy télen melegen, nyáron hűvösen tart és szabadban legalább annyira lehet őket használni, mint belső térben. 

MÉRETEI
A szőr hossza 3-5 cm, a szőnyeg 90 -100 cm, de ahogy belőlünk, a bárányokból sincs két egyforma.

MIBŐL KÉSZÜLT
Prémium minőségű izlandi birkabőr. Oeko-Tex100 Standard szerint, vagyis környezet- és egészségbarát eljárással lettek kikezelve, így kisbabák környezetébe is bátran ajánljuk.

HOL KÉSZÜLT
Európában, az Auskin műhelyében.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-11

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Számtalan felhasználási módja van a birkabőrnek. Szerintünk lehet ágyon vagy ágy mellett elhelyezve, padlón szőnyeg helyett, széket kibélelve, padra vagy kanapéra helyezve, nyáron vagy télen szabadtéri székben, olvasósarokban kuckódat kibélelve, függőágyban vagy hintaszékben, gyermek babakocsijában, kiságyában, Szerinted?

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy kirázás és egy kis fésülgetés gyorsan felfrissíti a kinézetét, de a porszívó keféjét is bevetheted. Mosni csak indokolt esetben javasoljuk. Ha mégis ezt szeretnéd, csakis kézzel, nedves szivaccsal, szabad levegőn, árnyékos helyen megszárítva.

Tanúsítvány

Birkabőrökhöz OEKO TEX környezetvédelmi tanúsítvány

Kapcsolódó termékek

OTTHON
8.900 Ft -tól
OTTHON
9.900 Ft -tól