Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Virágcserép HELENA, 16cm

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Ókori görög minták, és egy, az 1800-as években népszerű cserépforma ihlette ezt a csipkés szériát. Ma pedig a Bergs Potter márka és toszkán fazekasok keltik újra életre, prémium olasz agyagból, vegyszerek nélkül. Peremén agyagcsipkével, lágy és klasszikus megjelenést ad növényeidnek. 4 féle méretből választhatsz.
 

VÁLASZTOTT MÉRET
16cm Ø x 15cm magas. Hozzáillő alátéttel együtt érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
Prémium fazekas agyag. Minden virágcserép alja lyukas, küldünk mellé egy vízálló alátétet.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Minden cserép méretben és stílusban hozzáillő tálkával érkezik. Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánljuk. Tökéletes házba, üvegházba és kertbe. A cserép alján lévő lyuknak és a hozzá küldött alátétnek köszönhetően a vízelvezetés a legmegfelelőbb lesz a gyökerek számára.

Videó

A Berg Potter nagy gondot fordít annak biztosítására, hogy a fenntarthatóság a gyártás legtöbb szakaszában megvalósuljon, az alkalmazottak munkakörülményeinek színvonalától kezdve az ECO címkével ellátott alapanyagok használatáig. Ahol csak lehet, a termelés minden pontján igyekszenek minimalizálni a keletkezett a hulladék mennyiségét. Ha például a cserép megsérül, akkor azt a helyi gazdáknak adják oda felhasználásra, akik a törmeléket kavicsként használják. A Berg Potter soha nem használ vegyszereket a nyers agyagedények felületének lezárásához, ami jobb a növények számára és jobb a környezet számára. Nézz meg a gyárról és a kaspók készítéséről egy videót!