Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Bergs Potter váza, DAISY

14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)

A DAISY névvel fémjelzett virágkaspónk immár váza formában is elérhető. Vázaként magas, vékony és elegáns, cserépként alacsony és gömbölyded. Így is és úgy is szeretjük DAISY-t. 

A váza a BergsPotter fazekas család egyik legújabb tagja és sárga színben, 2 féle méretben kapható. A nyitóképen a nagyobb méret látható.


MÉRETEI

Ø: 12, magasság: 20 cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Mázas agyag.

HOL KÉSZÜLT
Dániában tervezték és toszkán fazekasok készítették. A vázákat direktben az olasz gyárból kapjuk, ezzel is csökkentve a szállítás karbon lábnyomát.

Méret
Menny.:db

Termék jellemzők

Ez a dán kisvállalkozás, 1942 óta foglalkozik kézzel készült agyagcserepek készítésével és tervezésével. A családi vállalkozás legnagyobb büszkesége mai napig az általuk felfedezett prémium olasz agyag, és az általuk életre keltett hagyományos cserépformák. Ezekben rejlik az általuk készített virágcserepük szépsége és ereje. A kiváló minőség esetükben azt is jelenti, hogy az agyagot nagyon magas hőmérsékleten égetik, ami olyan erős cserepet eredményez, hogy kertben és lakásban egyaránt használhatóak. Idővel a cserepeik patinát kapnak, ami még szebbé teszik őket, így akár nemzedékeken át élnek majd. A tulajdonosok generációkon át kutatták és a mai napig kutatják a régi, elfeledett virágcserép formákat, amiket európai kulturális örökségünknek tekintenek. Történelmi cserepeket és formákat keltenek újra életre. Beutazták egész Európát, hogy megtalálják a kontinens legjobb agyagát és fazekas régióját. Végül Toszkánában találták meg mindazt, amit kerestek, képzett fazekasok és prémium minőségű agyag, különleges kézi eljárás. Akkor helyezték el a gyártást Olaszországba, míg a tervezés megmaradt Dániában.

Pauza tanácsa

 

Videó

A Berg Potter nagy gondot fordít annak biztosítására, hogy a fenntarthatóság a gyártás legtöbb szakaszában megvalósuljon, az alkalmazottak munkakörülményeinek színvonalától kezdve az ECO címkével ellátott alapanyagok használatáig. Ahol csak lehet, a termelés minden pontján igyekszenek minimalizálni a keletkezett a hulladék mennyiségét. Ha például a cserép megsérül, akkor azt a helyi gazdáknak adják oda felhasználásra, akik a törmeléket kavicsként használják. A Berg Potter soha nem használ vegyszereket a nyers agyagedények felületének lezárásához, ami jobb a növények számára és jobb a környezet számára. Nézz meg a gyárról és a kaspók készítéséről egy videót!

 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)
itthon
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
OTTHON
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
OTTHON
13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)