Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Bemutatkoznak újdonságaink

Évi
2019. 03. 10. 19:25:14

2018-ban azzal vággyal a szívükben lettünk kisvállalkozók, hogy újratervezzük korábbi életünket és valami nagyon másba, valami újba vágjunk, immár közösen. Egyúttal úgy álmodtuk meg a Pauzát, hogy azzal kifejezzük saját hitünket abban, milyen jó kevesebb, de minőségibb tárggyal körbevenni magunkat a mindennapokban.

Tavaly augusztusban nyitottunk, nagyjából 20 féle termékkel. Az azóta, Tőletek kapott visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy valamit jól csinálunk. Tovább építettük hát kapcsolatainkat más kisvállalkozókkal és készítőkkel a világ minden tájáról - és így Magyarországról is - és új termékekkel bővítettük a Pauza kínálatát. Nem kevesebb, mint 55 féle új terméket tettünk most elérhetővé a webshopon nektek. 

Pauza lakásfelszerelés
Pauza kerámiák

Ezúttal olyan irányba fejlesztettük tovább a választékunkat, hogy ne csak a legélvezetesebb otthoni rituáléitokat, de a legegyszerűbb otthonellátási igényeiteket is ki tudjátok velünk elégíteni. A tisztítástól, takarítástól és rendszerezéstől kezdve, a főzésen át, az otthoni kávézásig/teázásig egy gyertya mellett, vagy épp az olvasásig egy puha meleg takaróba burkolózva, mindent. Nem titok, szeretnénk túlnőni a ‘design bolt’ kategórián és elindulni abba az irányba, hogy a jövőben egy otthon teljes ellátását biztosítani tudjuk

Pauza otthonellátó és design bolt
Pauza kerámiák

Az esztétikum, a minőség és a jól megtervezettség ezúttal is szempont volt. Legyen az bármi, egy kerámia, vagy egy egyszerű seprű, egészen egyszerűen a csodálat tárgyává kell válnia. Ezt várjuk el tőlük. Fontos, hogy az adott tárgy, ne csak nekünk használóknak, hanem valamilyen szempontból a világnak is jobb legyen: vagy mert természetes anyagból készült, vagy a gyártási folyamat környezetbarát, vagy mert 'fair trade', tehát ha pl. Bangladeshben vagy Indiában készül biztos lehetek benne, hogy a készítőjét nem zsákmányolják ki.

Mindig élvezzük a folyamatnak azt a részét, amikor más olyan kisvállalkozókra és készítőkre bukkanunk, akik osztják ezeket a véleményünket. Európai családi vállalkozások, akik több generáció óta örökítik a kézzel készítés tudományát és a természetes anyagok használatát. Szervezetek, akik kiemelt figyelemmel vannak a nehéz körülmények között, a kezük munkájából élő embertársainkra és figyelnek arra, hogy annak a fránya cekkernek vagy bambusz szívószálnak a készítője megkapja fizetségben azt, amit megérdemel érte.

Pauza helyi magyar kisvállalkozás
Kiemeltük nektek ide az öt kedvencünket az új termékek közül. További újdonságokért nézzetek körül a webshopon, vagy gyertek el hozzánk személyesen az üzletbe. Címünk: Budapest, V.kerület, Vitkovics utca 7. Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig, 11:00-19:00 óra között.

barna üveg tisztítószereknek
Barna üvegek, választható fejjel - kétféle méretben 250ml és 500ml.
Spriccelővel vagy pumpás adagolóval.
Ajándék retro szövegcímkével.

cekker a Pauzánál
Cekker, 2 féle színben - natúr és fekete.
Rövid füllel vagy hosszú, vállra akasztható változatban.

Méhviasz kendő 3 féle méretben
Méhviasz kendő - 3 féle kiszerelésben. 
100%-ban természetes anyagból: bio-pamut és kender keveréke, fenyőgyanta, méhviasz és jojobaolaj
Viszlát egyszer használatos csomagolók.

Marseille szappan
Marseille szappan 

Szilárd és folyékony változatban, 4 féle kiszerelésben.
Ha keresed azokat a kozmetikumokat és tisztítószereket, amik természetes összetevőkből állnak.

Kontor Enikő kerámia
Kontor Enikő keramikussal újabb csodákat álmodtunk meg Nektek

Bögrék, müzlis tálak, kis szervírozók és új tányérok.
Hogy tovább növeljük az evés, ivás élvezetét.

Ha tetszett a cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre a weboldal legalján, hogy havonta értesülj a legolvasottabb blog bejegyzésekről és Pauza hírekről!
Megtalálsz minket Instagramon és Facebookon is.

Xxx, Évi