Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró babáknak

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

Masaru Suzuki, japán designer a természetből nyeri az inspirációját. Az általa megálmodott minták kivétel nélkül az erdő és a természet csendjét árasztják magukból. Úgy gondoljuk ez a fajta élmény és a legkiválóbb minőségű textília a babáknak is jár, ezért választottuk be ezt a kedves birka mintás 100% gyapjú takarót a Pauza választékába. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is tökéletes.
 

MÉRETEI
65x90cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% kiváló minőségű gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!
 

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárítógépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
HÁZTARTÁS
4.400 Ft (3.465 Ft + ÁFA)
KONYHA
7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)