Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Arctisztító kefe, kerek fogóval

2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)

Arctisztító kefe, ami nedvesen vagy szárazon is használható. Vele a bőr kíméletesen, de mégis alaposan megtisztítható. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át vele az arcbőrt és a nyakat. A bőr hámlasztására, az elhalt hámsejtek eltávolítására kiválóan alkalmas. Segítségével könnyedén arcradírt varázsolhatsz Marseille szappanodból, ami az olajos és száraz arcbőr tisztítására is használható. Használat előtt öblítsd át a kefét meleg víz alatt, és a sörték meglágyulnak. Komposztálható.
 

MÉRETEK
Átmérője: 5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és állati sörte.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A napi arctisztítási rutinod részeként használd együtt arctisztítóddal és körkörös mozdulatokkal masszírozd át vele az arcod, majd langyos vízzel öblítsd át! Használd együtt a Marseille szappanunkkal a még jobb hatásért! Extra hámlasztásért alkalmazd a bőrtípusodnak megfelelő arcradíroddal! A test radírozásra alkalmas masszázs kesztyűt itt találod.