Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Akasztó, OCTOPUS, alumínium

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)

OCTOPUS névre keresztelt kétágú akasztó a svéd ESSEM márkától, újrahasznosított alumíniumból. A fogas mellé csavart is küldünk. Az ESSEM Design története 1937-re nyúlik vissza, előszoba bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkoznak. A gyártás mai napig Svédországban történik, kedvenc alapanyaguk az újrahasznosított alumínium. A teljes ESSEM kollekciónkat itt találod meg. Más ESSEM termék is érdekelne, esetleg projektekhez keresel előszoba berendezést? Folyamatosan bővítjük az ESSEM termékkínálatunkat, de addig is amíg ezek megérkeznek a webshopba, további információért küldj nyugodtan emailt nekünk a hello@pauza.hu címre. 

MÉRETEI: 75 x 36 x 48 mm (WxDxH), a lyukak távolsága: 18 mm.  

MIBŐL KÉSZÜLT: Öntött, újrahasznosított alumínium.

Raktárkészlet 1: 9 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Állhat előszobában vagy fürdőszobában falra rögzítve, de rögzíthető pl. a konyhabútor oldalára is, ahol konyharuháidra vigyázhat. A fogas mellé küldünk hozzá illő csavarokat is.

KÉSZÍTŐRŐL

1937-ben, egy esős őszi estén Gunnar Bolin leült az íróasztalához Anderstorpban. Egy gondolat motoszkált az fejében - egy előszobai kalaptartó, amely könnyedén készülhetne öntött, újrahasznosított alumínium hulladékból. Így született meg magának az öntödének a gondolata. Az azt követő évtizedekben a cég híressé vált. Nem másról, mint egyszerű, ámde rendkívül funkcionális előszoba bútoraíról. A fenntarthatóság fogalmáról akkoriban nem esett szó, egyszerűen természetesnek vették. 2002-ben aztán, Sten-Roger Bladh, a korábbi minőségmenedzser, átvette a cég irányítását. Bladh megtartotta a hagyományos, kézműves gyártást Anderstorpban, ugyanakkor további törekvései és ambíciói voltak új termékek létrehozására az Essem Design név alatt. Az üzlet alapjai még mindig a funkcionalitás és a tartósság körül forogtak. 2010 után Sten-Roger gyermekei, Frida és Robert, társ-tulajdonosokká váltak, elkötelezettséggel arra törekedve, hogy ugyanazzal a lendülettel és hangsúllyal vezessék a vállalatot, mint ahogy az otthon első szobáját gondoznák.